tisdag 27 november 2012

Nu har jag tagit mig upp ur den värsta “flytt-koman”

Det tar på krafterna att flytta!
Det har varit intensivt och en hel del berg-och-dalbana sen i slutet av augusti, när jag lämnade radhuset i Stockholm till en mäklare till försäljning. I drygt två och en halv månad har jag till kropp & själ varit helt ockuperad av detta och har inte haft tid, orkat eller ens haft lust att splittra mig på nå´t annat. En ganska trist tid socialt sett, men det har varit värt det, absolut!!
Men nu ska det bli andra bullar.
Jag ska läsa igen massor med trevliga inlägg på de bloggar jag följer och lämna kommentarer. Det har varit lite tunnsått med det under den här tiden.

IMG_4106

Lite grann om packningen och flytten har ni läst om tidigare på min blogg. Nu återstår uppackningen av alla grejor, men det kan jag ta lite pö om pö. Det blir en viss dominoeffekt när det kommer ett helt flyttlass till ett egentligen redan väl fungerande hem. Nu får det bli lite mer ordning om saker och ting ska få plats. Jag hoppas det finns en del att slänga, skänka bort och eventuellt sälja när alla kartonger är uppackade.

IMG_4108

Det är givetvis massor kvar att göra, men jag har kommit en bit på väg. Jag har stuckit emellan med att fixa adventsgranarna, för man måste ju ha lite skojsigt också. Skogen i Nöbbele har levererat den ena och på Indiska har jag hittat den andra.

Nu har sänglinne och andra textilier fått en egen garderob och “Lekrummet” har flyttat in i “Gästrummet”. Den gamla sängen har åkt ut och nu ska den andra våningssängen monteras.

IMG_4093 IMG_4100ret
Ett vitt vitrinskåp, fler vita stolar och ett vitmålat gammalt skåp har flyttat in i “matsalen”.

IMG_4113 IMG_4101 
En  halvhög trävit bokhylla ska så småningom få härbärgera tv´n och en musikanläggning. I dag finns det tidningar, böcker och barnbarnens pussel, DVD, spel och lite annat smått & gott i hyllan.

IMG_4091 IMG_4092
Köksskåpen har blivit omdisponerade för att kunna ta emot det som kommer från Stockholm. Eventuellt sätter jag tillbaka några av köksskåpsdörrarna, jag får se hur rörigt jag tycker att det ser ut.Tyvärr försvinner barnbarnens “koja” som de haft i ett av de större skåpen.

IMG_4112 IMG_4083

Phuuuu!!! Fortsättning följer.

16D6695C8B138ABE3354D14E0153A097

8 kommentarer:

Pilgrim sa...

Ja, vilket pussel det är att få ihop allt vid en flytt. Är inte avundsjuk. Fint du får det!
Ha det bäst!
Kram Hélena

samson sa...

Ja du jag är inte ett dugg avundsjuk på dej,jag vet hur jobbigt det är,flyttade själv in i vårat hus i december 09,det första vi satte upp var kransar på ytterdörrarna och adventstjärnor i fönstren,sen hade jag kartonger utefter en vägg i storarummet i flera månader,som tur var firade vi julen hos min dotter och barnbarn utanför Göteborg
ha det så bra
maggan

Margot sa...

Det är ingen lätt grej att flytta, men härligt när man kommit till rätt ställe och får ordning på allt! Så fint du kommer att få det och härligt med ett skafferi! Vet att det kommer att bli mycket jobb och bök men jag längtar efter den dagen när vi kan flytta söderut om några år!
Ha det gott!bakom berget sa...

Ja, nu har du mycket att reda upp när du tömmer alla flyttkartongr, men det ser så himla fint ut där hos dig. Du verkar ha en plan märker jag :o)

Ha det så bra i ditt fina hus!

Kram Åsa.

Anmaja/Lussekatt sa...

Förstår du haft fullt upp, men det måste ha varit kul med flytten också. Att gå igenom sina grejer och ha koll på vad man har. Jag skulle behöva flytta också. ;-)
Fina granar du har!
Anna

Anmaja sa...

Förresten, den där grejen när vi måste bevisa att vi inte är en robot här i kommentarsfältet, vad gör den för nytta? Jag undrar om du blir spammad om du inte har den? Det händer att jag får uppdatera, uppdatera, uppdatera gång på gång då det är helt omöjligt att se vad det står, särskilt siffrorna.
Bara en lite undran.
Kram.

Villa Linnea sa...

Jag får ett och annat spam, men inte så att det irriterar mig.
Man kan bli "galen" för mindre när man inte ser vad som står. Det är nog många som inte får så många kommentarer av den anledningen. En del kanske inte ens vet om att de har det där "eländet" påkopplat!?
/Eva Linnea

Anmaja/Lussekatt sa...

Så är det säkert!
Anna