onsdag 9 januari 2013

Ooooops, har jag haft ordverifieringen på?!

Det var inte meningen!!!!!!!!!
Jag vet att jag har tagit bort den, men tydligen har den återkommit “av sig själv” eller av “Mr Blogger” rättare sagt. Nu ska den vara borta, men meddela mig gärna om det blir samma problem igen.
el2012kärlek

13 kommentarer:

bakom berget sa...

Jag måste testa....om den är borta ;o)

bakom berget sa...

Jo, det var den!
Ha en fin dag!
Kram.

samson sa...

det dumma med ordverifieringen är att man själv inte ser det
du får gärna säga till om jag har det
ha det så bra
maggan

Anmaja/Lussekatt sa...

Tror jag skrev för ett tag sen att den är urjobbig! Jag får uppdatera flera gånger innan jag ser något vettigt att skriva.
Kram - Anna

Anmaja/Lussekatt sa...

Jo den är borta nu. Jag kan ibland dra mig för att kommentera bara för att det är så krångligt med ordverifieringen. Nu kanske jag kommentarbombarderar istället. Hej hej!

EvaLinnea sa...

Tack för bekräftelsen! Gu´ så irriterande. Jag blir själv "galen" när man har ordverifiering. Det är så svårt att se vad man ska skriva. /EvaLinnea

EvaLinnea sa...

Hej! Nej, du har inte ordverifiering. Skönt. Jag blir själv "galen" av ordverifieringar.
/Eva Linnea

EvaLinnea sa...

Då kanske jag kan räkna med fler kommentarer i fortsättningen? Hoppas det. Det har varit lite tunt på sistone, men nu förstår jag ju varför.
/EvaLinnea

Vitsippan sa...

Ja fy för om man är en robot upp till fem gånger har det hänt att jag fått fylla i. Nu undviker jag dom bloggarna.

Har du kommit till rätt i vackra Småland nu. Hade Du flyttat ner verksamheten också. Förresten det kan jag läsa mig till.

Må så gott.

Kram Mi

Pilgrim sa...

:-) Ska jag vara ärlig har jag nog småmuttrat lite bakom tangetbordet...ibland. Nu vet jag att jag ska säga till om den kommer tillbaka. Skriv gärna om jag får samma problem.
Ha det bäst!
Kram Hélena

EvaLinnea sa...

Jag blir själv "galen" när det ska ordverifieras. Det är så förbaskat svårt att se vad det står. Så upptäcker jag att jag har det på mina kommentarer!! Chockad nästan. Det var av en slump dessutom, jag skulle ändra något annat. Det borde framgå på ens eget inlägg på nå´t sätt.
/EvaLinnea

Laila sa...

Tack för att du tar bort detta otyg! Eftersom jag har dålig syn brukar jag ha svårt att urskilja särskilt siffrorna och får göra flera försök - irriterande!
Kram

EvaLinnea sa...

Hej Laila! Jga blir själv "galen" när nå´n har ordverifiering. Hade själv ingen aning om att jag hade det!!!!!! Mysko eftersom jag vet att jag har tagit bort det. Vi hörs! Kram