lördag 1 februari 2014

Månadsbild februari 2014

Först vill jag gratta Växthusmadam till den lilla vinsten i min omröstning om vilken vy jag skulle ha månad för månad under 2014. Vinsten har inte inköpts än, så det får bli en överraskning. Men jag kan avslöja att det blir något som minner om våren och påsken. Pallkragarna vann en förkrossande seger och Växthusmadam var en av de som röstat på denna vy.
Äntligen vinter & snö och så här ser pallkragarna ut i februari:
IMG_8720
Jämför med januari!!
IMG_8656
Det blå lilla hjärtat och den nedvissnade kärleksörten (som står i relationshörnan i potagern) som syns på bilden får symbolisera mitt hjärtans-kära år som jag har framför mig. Jag brukar göra ett collage av gamla tidningsbilder inför varje nytt år och det har jag gjort även i år. Temat för 2014 är mys, magi & mirakel (med M).
IMG_8590
Observera det lilla röda hjärtat!

el2012vilja
el2012kärlek

4 kommentarer:

Margot sa...

Grattis till Växthusmadam! Ungefär samma mängd snö som vi har här men nu har det blivit plusgrader och lite regn så snart är kanske snön borta igen, konstig vinter! Mysigt tema för året!
Ha en skön söndag!
Kram Margot

Växthusmadam sa...

Nämen så trevligt! Jag ser fram emot både överraskningen och dina månadsbilder när det väller över av härliga odlingar så småningom!

Laila sa...

Vi gläds med dig åt kärleken! När har du vägarna hitåt härnäst? Hoppas du/ni vill tita förbi!
Kram/Laila

Anja sa...

Med så kraftfull kollagen kommer det att gå lätt som en plätt att få allt det du önskar dig. Önskade att även jag hade lite mer av tron på tankens kraft./Anja