söndag 13 maj 2012

Trädgårdsarbete i Gnesta

2012_05_12coll

Lördagen tillbringades i en trädgård i Gnesta. Vi var några stycken som ryckte ut från Stockholm för att röja en slänt åt en av familjerna som ska ha sin trädgård med i “Gnesta trädgårdsrunda”i maj.
Vi kom iaf halvvägs.
IMG_1432IMG_1429

Tyvärr hade vi sällskap av regn & rusk ( t.o.m. hagel), så vi fick användning för alla våra extra-kläder & -handskar. Lerigt blev det som ni ser. Vi halkade omkring en del blev ganska blöta & kalla men en värmande brasa när vi om in gjorde susen. Fikapauser blir det några stycken och vi fick smaka smarriga tårtor från “Gateau”.
Passionsmousse1untitled1
Härliga “medarbetare” och god mat & gott vin och (för mig) vildsvinspremiär på tallriken, gjorde dagen till ett fint litet minne.
vildsvin
Tack alla för en härlig dag!
Det är trevligt med trädgårdsarbete i glada vänners lag.
Kram från
evalinnea

Ooooooops, det ser ut som om vi hade vildsvin som medarbetare i trädgården, men det hade vi INTE. Den vi såg låg på tallriken.

3 kommentarer:

Pilgrim sa...

Vad snällt av er att hjälpa till och ett bra sätt att dämpa trädgårdsångesten. Snygga collage!
Ha det bäst!
Kram Hélena

Pilgrim sa...

Hej igen!

Att höja rabatten är att jag plockar ur alla växter och fyller på med jord. Under de sista åren så har jag varit för dålig med att fylla på och helt plötsligt hade hela rabatten sjunkit ner en 20-30 cm...galet. Men nu är den i fas och ser toppen ut. Ett riktigt hästgöra men underbart när det är klart.
Kram Hélena

♥EL♥ sa...

Aha, då förstår jag! Ha en bra dag-kram från Eva Linnea