måndag 22 oktober 2012

Halloj Småland - nu kommer jag!

Efter nästan 60 år i Stockholm ändrar jag min hemkommun till Växjö. Den 20/11 får Växjö alltså en ny invånare. Hoppas skattmasen blir glad!
Villa Linnea kommer att bli min folkbokföringsadress (Heter det så?) i fortsättningen.
www.svenskgalopp.se
Flyttlasset går 17 november.
Nu rensas det friskt i huset i Stockholm. Lite slängs, något säljs, en och annan möbel får följa med till Småland, men det mesta skänks till välgörenhet eller vänner & bekanta.

16D6695C8B138ABE3354D14E0153A097

7 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Välkommen!

Anna H sa...

Vad spännande. Jag har kollat på kartan var Nöbbele ligger och dessvärre... det ligger liiiiiite för mycket åt andra hållet från Växjö till än där vi har släktingar, mellan Braås och Ramkvilla.
Lycka till med flytten, det låter spännande :-)
Ha det fint!
Kram

bakom berget sa...

Så skönt att det äntligen är dags. Lycka till med flytten nu!

Kram Åsa.

Pilgrim sa...

Så spännande :-) Hoppas allt går bra med flyttlasset.
Ha det bäst!
Kram Hélena

samson sa...

Välkommen till sköna Småland
ha det bra
maggan
Vilka härliga höstflickor i ett tidigare inlägg

Anja sa...

Hm. Jag skulle behöva en käck golvhylla....har'ru kvar någon? Så synd att vi inte längre åker till Eringsboda i norra Blekinge för då skulle jag stanna å fika hos dig ...det kan ju hända att det är tur för dig...;)))!/Anja

Gela sa...

Hej jo du, jag kan lova att det är beroendeframkallande TURF. Men för mig är det sjuttsingens så bra när jag får ändan ur vagnen och kommer mig lite längre ut än trädgården. Visst är det också motion men nu är det timmar av gång och cykling jag talar om. Och jag är ingen tävlingsmänniska och ändå fungerar och sporrar mig TURF enormt. Är roligt att man så smått börjar känna andra turfare och får hejarop under tidin man är ute. Lite som kommentarer i bloggen du vet, dom man blir sååååå glad av. Jag är själv så dålig att hinna runt och kommentera....
Men du finns säkert zoner kring växjö också. Finns numera i de flesta städer och finns det inte kan man önska sig zoner.
Nej tjolahopp nu är jag rätt slut i kroppen blev en 7 timmars tur ute idag=) Helt galet/Gela