måndag 29 oktober 2012

STEFANS LILLA GRÖNA

Som prenumerant på “kloka hem” * har jag fått “STEFANS LILLA GRÖNA” i premie.
Tjoho, det var en rolig & befriande bok!!
Den räddade min kväll i går.
9185949124
Fantastiska bilder, skön & avslappad inställning till livet (även trädgårdslivet) i texterna, massor med tips & recept om vad man ska göra med skörden, mitt favoritkapitel; kompost & jord, växthus, äpplen …. ja. det finns det mesta i den boken.
En riktig inspirationskälla!

Jag fortsatte läsa till frukosten.
IMG_3985 IMG_3987
Det är en härlig känsla att bara ha boken i sin hand. Den är mjuk och bladen är matta (samma känsla som med tidningarna kloka hem* TRÄDGÅRDSLIV**).
Det gillar jag.

16D6695C8B138ABE3354D14E0153A097

* “Kloka hem är Sveriges första och enda inredningstidning med eko-fokus. Vi förenar det klimatsmarta med det vackra och senaste inom miljövänlig inredning och design. Vi tipsar om hur du tar vara på och återanvänder prylarna du redan har och visar vägen till shopping som är både hållbar och njutbar.

klokahem-5-2012

** Trädgårdsliv vill fånga själva själen i odlarglädjen. I våra reportage finns inspirationen, skönheten, glädjen och drivkraften. Den förpackar vi så lustfullt vi kan i en tidning som på bara några få år vunnit trädgårdsfolkets hjärta. (från hemsidan)

tradgardsliv1204

3 kommentarer:

samson sa...

Vilka fina tidningar du tipsar om
ska nog kolla i affären om dom finns där
ha det så bra
maggan

Ulrika - Timjan och pioner sa...

Ja det är underbar bok!

Laila sa...

Märker att jag inte hänger med - dessa tidningar måste jag kolla! Men först måste jag sätta mig och läsa ikapp i alla fina bloggar jag följer!
Kram