lördag 4 maj 2013

Vår bästa tid är nu ……..

Neeeeeeeeeeeeej, jag vill absolut inte åka till Stockholm och jobba igen!!!!!!! Nu när allt är så fint och på gång i trädgården vill jag INTE lämna den för allt smör i Småland Blinkar. En så´n här dag längtar man till pensioneringen, eller vad tror ni, ni som vet? Då kan man vara trädgårdsmästare på heltid när det är den bästa tiden på året. Det ska bli skönt. Men än så länge kallar plikten. Det är tur att jag har ett fantastiskt jobb jag stortrivs med.

Majsplantorna får följa med tillbaka till Stockholm. Tyvärr är det lite sorgligt i krukan, bara 4 plantor kvar. De andra gillade nog inte transporten med tåg till Nöbbele. De kroknade ganska raskt efter ankomsten. Vi får hålla tummarna för att de återstående 4 klarar tågpendlingen t.o.r Växjö-Sthlm.
IMG_5657IMG_5660
IMG_5658
Basilikan klarar sig inte utan vatten i 2 veckor, så den får också följa med i packningen.
De övriga örterna, som var med i packningen från Solna, är ju samplanterade i en stor balja och har fått min specialbevattninganordning monterad, så de får klara (inomhus) sig tills jag kommer tillbaka.
IMG_5629 IMG_5630
Hej då Villa Linnea, vi ses snart igen!
Det känns grymt att åka ifrån allt det fina just nu.

16D6695C8B138ABE3354D14E0153A097

2 kommentarer:

Margot sa...

Förstår helt och fullt att du inte vill åka till storstan! Så mycket som händer i rabatterna varje dag nu, en härlig tid! Skulle inte ha något emot pensionering just nu! Fiffig specialbevattningsgrej, hoppas plantorna klarar sig!
Ha det gott!
Kram

Bettina Bäck sa...

Naw, det förstår jag känns grymt. Men det blir härligt att komma igen om två veckor kanske. :-)