tisdag 25 juni 2013

Mina första egna jordgubbar!

Nu har jag avnjutit mina första egna jordgubbar för i år.
Det är lycka det!
IMG_6294IMG_6292IMG_6295IMG_6293
Behöver jag säga att de smakade gudomligt?

För övrigt sliter jag med att få fason på den vildvuxna gräsmattan. Trimmern och gräsklipparen byts av område för område. Jag försöker verkligen göra ett område/yta i taget så jag ser vad fint det blir. Fnattar man runt på hela tomten samtidigt blir det inte samma sköna känsla och energipåfyllnad.
I morgon får jag besök av min trädgårdskurskompis M. De ska bli så kul att få visa upp vad jag åstadkommit för henne. Hon har ju bara sett trädgården på bild och i “teorin”. Hon är på väg till en kurs i permakultur i Skåne och “mellanlandar” hos mig. Ska bli hur intressant som helst att höra henne berätta om den kursen.

el2012kärlek

3 kommentarer:

Veronica sa...

En välklippt gräsmatta är verkligen pricken över i:et och jag förstår att du vill fixa det innan du visar din trädgård. Det känns lite som att dammsuga tycker jag för hur kul är det att storstäda men inte ta bort alla dammråttor när man bjuder hem folk?

Ha det gott!

Bettina Bäck sa...

Å vad smaskigt. Mina jordgubbar visar än så länge bara upp kart och groteskt stora blad. Jag har nog gödslat lite för mycket ...

Laila sa...

Hoppas du berättar vad permakultur är!
Grattis till jordgubbarna, som du kanske vet är Johan allergisk så vi odlar inga.
Kram